F1RST ACT presenteert…

Als het gaat om de presentatie van een evenement, een idee of een visie pakt F1RST ACT graag en groots uit. Of juist discreet en verfijnd. Net wat passend is.

Home IMG

Presentatie: de toegevoegde waarde

Presenteren is een vak apart, vinden we. Een goede presentatie bepaalt voor een groot deel de sfeer van het evenement en de beleving van de gasten. F1RST ACT weet dat de inhoud voorop staat. Wanneer een vakkundige presentator de boodschap overbrengt spreekt dat de toehoorders direct aan en is de invloed maximaal. Daar kan geen technisch hoogstandje tegenop.

Professioneel èn origineel

Presentatie pakt bij F1RST ACT altijd goed uit, want we bieden je originele presentatoren. De perfecte gastvrouw, een gedreven ceremoniemeester of charismatische talkshowhost. Ze zijn oprecht en spontaan, maar ook goed geïnformeerd en serieus.

Onze presentatoren zijn improvisatie talenten. Ze weten zich staande te houden in elke situatie op het podium of in de zaal. Ze zijn professioneel, gedreven en enthousiast. Ze stonden al eerder op beurzen, festivals, bedrijfsfeesten en evenementen, waaronder de Margriet Winterfair en de Miljonairs Fair.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
―Marilyn Monroe

Allround talent

Als je op zoek bent naar een presentator die nog meer in huis heeft naast interviewen en presenteren, neem dan vooral contact op. De talenten van F1RST ACT zijn veelzijdig. Denk bijvoorbeeld aan een allround performer, interviewer en presentator die tussen de onderdelen door enkele nummers zingt. En dat kunnen natuurlijk ook nummers zijn die speciaal voor het evenement geschreven zijn.