Laat F1RST ACT je verrassen!

F1RST ACT beheerst de veelzijdigheid van het fenomeen 'entertainment' tot in de puntjes. Want we vinden dat het succes van een evenement staat of valt bij het inzetten van kwalitatief hoogwaardig entertainment. Van vakmensen dus. Entertainers die weten hoe ze de gasten een fantastische ervaring kunnen meegeven.

Home IMG

Spelen is leren

Wat we hierbij belangrijk vinden is welke doelen het evenement heeft. Is het een manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet? Of heeft het een educatieve rol? Het evenement kan ook ingezet worden als een gelegenheid om mensen nader tot elkaar te brengen, aan teambuilding te doen. Samen met je collega's de sterren van de hemel spelen: Dat schept een band voor het leven!

Minimale middelen, maximaal resultaat

De vorm van en keuze voor entertainment moet aansluiten bij de doelstelling van het evenement. En dat kan gelukkig op talloze manieren. En dat hoeft niet voor de hoofdprijs te zijn. F1RST ACT ontwikkelt een concept op maat, voor elke gelegenheid, voor elk budget.

Zakelijke entertainment

Hoewel je bij 'entertainment' snel denkt aan een feestelijke aangelegenheid is het ook heel goed mogelijk om een officiële bijeenkomst aan te kleden met entertainende elementen. Denk bijvoorbeeld aan een vakkundige presentator voor een bedrijfspresentatie of een muzikale omlijsting.

Theater en Entertainment zijn slechts een schaduw.
Pas als de verbeelding erbij komt, krijgt de schaduw zijn vorm.
-Shakespeare

Muzikale en theatrale acts stellen je in staat om een ongedwongen sfeer te creëren waarbij iedereen zich onderdeel van het geheel voelt.

Elk scenario verschilt van het andere, de mogelijkheden zijn eindeloos. F1RST ACT wil graag met je meedenken over de juiste invulling van jouw scenario.
Opdrachtgevers van F1RST ACT zijn onder meer evenementen- en entertainmentbureaus, horecaondernemers, attractie- en recreatieparken en productiebedrijven uit de film- en televisiewereld.